Fallskärmsnytt Uppsala April

Apr 3, 2023

Sommarfest Ekolnsnäs
Alla kunder är varmt välkomna på sommarfest vid Ekolnsnäs onsdag den 24/5 kl 15:00-19:30.
Kvällen kommer bl.a. innehålla god mat, musik och sång och härlig gemenskap. Sista anmälningsdag till kontoret är den 10 maj.

Preventia tipsar om…
Hospitalsträdgården är Ulleråkers nya stadsdelspark och ett familjevänligt utflyktsmål i Södra Åstråket. Parken ligger 2 kilometer söder Stadsträdgården längs Fyrisån. Under sommaren kan du äta på uteserveringen vid boulebanan. I parken firas midsommar, valborg och kulturella evenemang. Vintertid finns det skidspår här.
I Hospitalsträdgården hittar du utegym och motoriklekplats, spelplaner och idrottshall, boulebanor, historiska alléer och parkmiljöer, fruktträdgård med äppelträd, päron, körsbär och bärbuskar, stora öppna gräsytor för picknick, aktivitet och evenemang, naturstig med grillplats, konstverk.

Vi önskar er alla en Glad Påsk!

 

Hälsningar
Elisabeth, Monica, Maria, Theresé, Cathrine och Alexandra
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se