Fallskärmsnytt Uppsala Mars

Mar 4, 2022

Sommarfest Ekolnsnäs!
Nu behöver vi alla något kul att se fram emot! Därför har vi bokat Föreningsgården Ekolnsnäs som ligger så vackert precis vid Mälarens strand. Den 1 juni kl 16:00 är alla varmt välkomna till Föreningsgården Ekolnsnäs på sommarfest! Det blir god mat och någon kul aktivitet.
Anmälan senast den 16 maj till kontoret.

Vad händer på kontoret…
Alexandra har fått nytt arbete som Registeradministratör, den 14 mars börjar hon på sitt nya arbete. Vi önskar henne all lycka till på sitt nya arbete och vi är så tacksamma för tiden hon har varit här på Preventia.
Samma dag som Alexandra slutar börjar Teija Karjalainen hos oss som kundansvarig/ bemanningsassistent. Monica och jag har arbetat med henne tidigare under många år och några av er vet vem Teija är. Det känns jättebra att vi får in ett ”bekant” ansikte och som har många års erfarenhet inom personlig assistans. Teija har de senaste åren arbetat som kundansvarig på ett annat assistansbolag.

Hälsningar
Elisabeth, Monica, Sanna, Anna-Maria, Marilyn, Maria och Theresé
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se