Fallskärmsnytt Uppsala April

Apr 6, 2021

Lägesrapport vaccination fas 2
Då Astra Zenecas vaccin mot covid-19 pausats för personer under 65 år så väntar många på att vaccinationen ska komma igång igen.
Medarbetare som arbetar inom personlig assistans kommer att erbjudas vaccin i slutet av fas 2. Det är inte klart när vaccinationen startar med anledning av försenade vaccinleveranser samt att Astra Zencas vaccin satts på uppehåll till dess att utredning om misstänkta symtom är klar. Vi kommer att gå ut med information till alla medarbetare när det blir dags för vaccination så snart vi får klartecken från Uppsala Kommun.

Evenemang av Will Ut och Magnus Mattisson Fågeltornet Vid Övre Föret, Norra.
Torsdag 20 maj 2021 kl. 12:30 UTC+02 Kostnad: Gratis
Varmt välkommen på en promenad utmed Fyrisån i Uppsala som jag, Anders André anordnar tillsammans med assistansbolaget Preventia assistans. Vi träffas vid Ulleråkers sporthall för att fortsätta utmed Fyrisån mot fågeltornet. Under promenaden berättar jag lite om områdets historia och natur. Med hjälp av luppar kommer vi få möjlighet att studera småkrypens intressanta värld. Vid fågeltornet stannar vi till för en gemensam fika som jag ordnar till alla deltagare.
Säg till vid anmälan om ni har någon form av allergi.
Med på vår utflykt har vi med oss Magnus Mattisson från MagMa Miljö & Tillgänglighet och som är en duktig fågelskådare som kommer att berätta om de fåglar som finns i området.
Det här är en promenad för människor med funktionsvariationer, assistenter och familj.
Adress: Ulleråkersvägen 26 B, Underlag: Hårt grus, Längd: 1,8 km.
Max antal deltagare: 15 + medhjälpare, minst antal deltagare:3 medhjälpare. Anmälan görs genom att skicka ett mejl till anders@willut.se senast 15 maj. Huvudarrangör: Willut
Medarrangör: Preventia assistans och MaMa
Miljö & Tillgänglighet

Hälsningar
Elisabeth, Monica, Sanna, Anna-Maria, Maria och Theresé
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se