Fallskärmsnytt Hallstahammar December

Dec 3, 2020

1:a december 2017 slog vi upp dörrarna här på Preventia i Hallstahammar så i år firar vi 3 år.

Visst är det kul?

I januari 2021 har vi 12 kunder. Vi är jättestolta att Ni kunder har valt just oss som utförare av assistansen.

I och med att vi växer har vi nu anställt en kundansvarig till här på kontoret. Emelie Danielsson heter hon. Hon har arbetat som personlig assistent i många år och har nu vidareutbildat sig inom HR och administration. Emelie kommer att börja arbeta den 7/12.

Hon är varmt välkommen till oss!

Anne att har semester 21/12–23/12 och Ulla har semester 28/12–30/12.

Att lägesbilden i Västmanland och världen i övrigt ser ut som den gör är inget vi kan råda över. Vi kan bara förhålla oss till det och försöka göra det bästa av den här julen. Vi ger Er den allra varmaste julkramen och önskar er God jul och gott nytt år!

Hälsningar
Ulla, Anne och Emelie

Följ oss på Facebook och Instagram