Fallskärmsnytt Hallstahammar Maj

May 4, 2020

Hoppas Ni har det bra.

Tyvärr blir det inte något besök på Kungsbyn i dessa tider. Men i stället kör vi en Karantän Bingo. Här kan alla vara med. Fyll i bingobrickan under maj. Skicka in den sedan till Anne så kommer vi att dra en vinnare till början av juni.

Vi hoppas att vi ska kunna genomföra firandet av assistansens dag den 4/6 vid Hälleskogsbrännan. Vi kommer att hålla avstånd från varandra. Firandet blir av under förutsättning att inte det kommer några nya råd från folkhälsomyndigheten eller att vädret sätter stopp för det.

Vi ses vid Hälleskogsbrännan och grillar korv. Tid klockan 11,00–12,30. Vi bjuder på korv och dricka och kaffe och fika.
Du avgör om du vill komma!
Anmäl dig hos Anne senast den 26/5

Hälsningar
Ulla och Anne
076 004 75 55 / 073 533 95 29
info@preventiaassistans.se