Fallskärmsnytt Hallstahammar Juni

Jun 19, 2018

Nu har halva 2018 gått och det är sommar. Första halvåret har varit roligt då flera nya kunder har knackat på vår dörr. Vi har haft trevliga träffar med både hundar och mat i Hallstaparken samt en härlig sommarfest.

Anne har kommit i gång ordentligt på kontoret och det är roligt att ha sällskap här på kontoret. Anne ska ju så klart ha semester och det kommer hon att ha vecka 25, 26 ,27,28. Jag kommer att ta min semesterveckor 29 och 30 sedan arbetar jag vecka 31. Sedan har jag semester igen 32 och 33.

Men något roligt ska vi väl ha under sommaren?
Därför kommer vi att ha en solrostävling. Vi skickar med frön till Dig och dina assistenter, den här tävlingen får alla vara med i så klart. Ta någon bild och skicka till mig eller Anne så vi får se hur era solrosor utvecklas. Sista bilden skickar du till Ulla den 16/9. Så utser vi vem som har vinnarrosen som får ett finfint pris. Kanske Juryn även kan utse någon som får tröstpris.

Lycka till med tävling och ha en riktigt fin sommar!

 

Du kan följa oss på Facebook och Instagram!

Hälsningar
Ulla och Anne
073 533 95 29
info@preventiaassistans.se
www.preventiaassistans.se