Fallskärmsnytt Uppsala Februari

Feb 4, 2018

Blodomloppet 2018, ALLA kan var med!
Nästa lopp går av stapeln 17 maj 2018! I år är det 20-årsjubileum med flera spännande nyheter. Den största nyheten är att mål och start flyttar till nya friidrottsarena på Gränby sportfält. Den långa banan (10 km) går norrut till Gamla Uppsala, medan den korta banan (5 km och promenad) går i en slinga i Gränbyparken.
O.s.a till alexandra.andersson@preventiaassistans.se senast 15e februari.

Lönebesked via digital brevlåda
Inom kort kommer Preventia att använda sig av funktionen Digital brevlåda. Detta innebär att lönebesked skickas till dig som anställd via Kivra. För dig som inte har mobilt Bank-ID kommer vi fortsättningsvis att posta lönebesked. Datainspektionen har gjort bedömningen att lönebesked via e-post inte uppfyller säkerhetskraven vare sig avseende Personuppgiftslagen (PUL) eller nya Dataskyddsförordningen (GDPR). Kivra-digital brevlåda uppfyller alla dessa krav. Det du behöver göra är att ladda ned appen Kivra. Har du några funderingar kring detta så ring Elisabeth eller Monica.

Semesteransökningar sommaren 2018!
Senast den 30:e mars ska semesteransökningar vara inlämnade till kontoret. Hos vissa kunder kommer det att vara 2 semesterperioder. Mer information om detta till dig som är berörd kommer inom kort. Skall du som kund resa bort och det påverkar din assistans så önskar vi även veta det helst senast 30:e mars.

Preventias bemanningsassistent Ann-Maria Holma kontaktuppgifter
anna-maria.holm@preventiaassistans.se mob.nr 076-182 06 43.

Hälsningar
Elisabeth, Monica, Alexandra, Lisa och Anna-Maria
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se
www.preventiaassistans.se