FALLSKÄRMSNYTTTisdagen den 1 november anställdes två nya medarbetare vid vårt nyetablerade filialkontor i Hallstahammar, Ulla Wallin och Elisabeth Hesselgren, båda verksamhetsledare.

 

preventia_161013-ullawallin

Ulla har arbetat som uppdragsansvarig på ett av de största assistansbolagen i Sverige och har stor erfarenhet av arbetsledning inom personlig assistans. Hon har gått en kvalificerad yrkesutbildning i socialt behandlingsarbete med KBT som inriktning samt ett flertal utbildningar inom ledarskap och arbetsmiljö. Hon har även erfarenhet av arbete som boendestödjare på olika gruppbostäder och har även arbetat som personlig assistent.

 

 

preventia_161013-elisabethhasselgren

Elisabeth har arbetat som uppdragsansvarig/verksamhetsledare i ett par olika assistansbolag i Sverige och har stor erfarenhet av arbetsledning inom personlig assistans sedan 1995. Elisabeth har gått ett flertal utbildningar inom ledarskap och arbetsmiljö, har även 2 års erfarenhet av arbete som personlig assistent samt inom hemtjänst.
Vi hälsar dem välkomna i vår krets av hängivna medarbetare och önskar lycka till.

 

Torsdagen den 1 december med start kl 13.00 är du som brukare, anhörig, assistent eller samarbetspartner välkommen till en enkel invigning av våra nya lokaler på Olbergavägen 15 i HallstahammarVi bjuder på en lättare förtäring.

Adress, telefon och e-post till vårt nya filialkontor ser ni på vår hemsida https://www.preventiaassistans.se/kontakt/

Hälsningar
Elisabeth, Monica och Alexandra
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se
www.preventiaassistans.se