FALLSKÄRMSNYTTTack alla…
för en mycket trevlig grillkväll den 8:e juni i Stadsparken.
Härligt gäng med god gemenskap!
Vinnaren av tipspromenaden var Anders Thunvall! GRATTIS!

Tips i sommar!

Mellan Skarholmen och Ekolnsnäs löper en tillgänglighetsanpassad strandpromenad. Strandpromenaden leder dig längs en lättgången grusad stig och byggda träbryggor med viloplatser. Den bjuder på spännande glimtar in i det tillstängda naturreservatet Vårdsätra Naturpark och vackra vyer över Ekolns glittrande vatten. Sträckan är knappt en kilometer lång. Om du färdas med buss finns hållplatser i vardera änden av promenaden, de heter Seglarvägen respektive Gullvivevägen.

 

Kontoret i sommar

Elisabeth semester v.26-27, 29 och v.32
Monica semester v.28, v.30-31 och v.33
Alexandra v.27

Vi vill önska ALLA en härlig och skön sommar!Hälsningar
Elisabeth, Monica och Alexandra
vxl 018-350800
info@preventiaassistans.se
www.preventiaassistans.se